Dom > Novosti > Sadržaj
Зашто каљено стакло има одређену брзину експлозије?
Jun 09, 2017

Зашто каљено стакло има одређену брзину експлозије?
Прво, експлодирало стакло и његова класификација
1, каљено стакло разнесло класификацију стакла је рођено са почетком, у пратњи само-експлозије питан. Затамњено стакло може се изразити као феномен аутоматског пуцања каљеног стакла у одсуству спољних директних ефеката. Код обраде челика, складиштења, транспорта, инсталације, употребе и других процеса може доћи током стакла. (НИС), што је узроковано видљивим недостацима у стаклу, као што су камење, песак, мехурићи, укључки, празнине, огреботине, нечистоће и хетерогене честице проузроковале су ударање каљеног стакла.
2, неконтролисано стакло пукло од карактеристика каљеног стакла узроковало мрачан проблем, одговорност је тешко разумјети. Време сагоревања није сигурно, може бити само печено, може се испоручити од 1 до 2 месеца, постоји 1 до 2 године пре него што напусти фабрику, након чега је стакло пао, време се може завршити након производње од 4 до 5 Година Према непотпуним разумијевању, вероватноћа већине произвођача производа је око 3 ‰ ватрене стопе; Поједини произвођачи могу чак и већу вјероватноћу производа. Каљено стакло разнесе основни узрок је зато што стакло садржи никл сулфид и хетерогене честице нечистоћа, нечистоће се мешају? Још није јасно да се открије како се стакло помеша са никлом, највећи могући извор је употреба опреме на различитим компонентама које садрже никал и употребом различитих топлотно отпорних легура пећи. За таљење пећи пријављено је у малој пећи која се налази у коагулацији богатом никлом. Сумпор је несумњиво изведен из састојака у мешавини и садржаја сумпора у гориву. Када температура прелази 1000 ° Ц, никл-сулфид је присутан у стаљеном стаклу у облику капљица, а температура сушења ових малих капљица је 797 ° Ц. 1 грама никл-сулфида може произвести око 1000 малих пречника 0,15 мм мала Камење. Никл сулфид се може појавити у било ком тренутку након завршетка производње, тако да се не може потпуно елиминисати, до сада није било ефикасног начина да се то спречи као "стаклени зидни завој". "Рак зидних завеса" познатог архитеката Фостеровог уста: те године, канцеларијом у Лондону, пројектованој блоком Лондонске сали од пода до висине плафона стакла. Градска вијећница је близу моста у Тору у Лондону, све покривено стаклом, а извођач мора почети провјеравати све унутрашње стакло. Портпарол Градског вијећа Великог Лондона рекао је да је, према прелиминарним истраживањима, проблем био да је стакло садржало никл сулфид, односно, током изградње стакла био загађен хемијском реакцијом никла, никла и стакла сулфида, што је довело до руптуре. Никл сулфид након експлозије је тешко заменити, високе трошкове обраде и пратит ће се жалбама већим квалитетом и економским губицима, што резултира власницима незадовољства или још озбиљнијих других посљедица. Названо је "рак зидног завеса".
Друго, стопа каљења стакленог стакла и разлоге за пукотине
1, стопа самопражњења стопе самопражњења земље произвођача није конзистентна, у распону од 3% до 0,3%. Општа стопа самоподређивања израчунава се на основу броја комада, без обзира на величину стакла са једним чипом и дебљином стакла, тако да нису довољно тачни, не могу бити више научно поређење једни са другима. Да би се једнако израчунала стопа самопозиве, неопходно је утврдити јединствену хипотезу. Поставите једнообразно стање: на сваких 5 до 8 тона стакла који садрже довољно да изазову крваву сулфиду никла; Сваки комад површине каљенега стакла 1.8мм; Никл сулфид једнако распоређен. Обрачуната брзина од 6 мм каљено каљено стакло је 0,64% ~ 0,54%, односно каљено стакло од 6 мм је око 3 ‰ ~ 5 ‰. Ово је у складу са стварном вредношћу домаћих предузећа за прераду на високом нивоу. Чак и ако производња по стандарду не може у потпуности да избегне затамњено стакло. Велике зграде биће једноставне за коришћење на стотине тона стакла, што значи да је стаклени никал и хетерогене нечистоће у постојању велике брзине, па иако топло ваљано стакло, пиштољ је и даље неизбежан.