Dom > Novosti > Sadržaj
Осликано стакло је потражило тренутне модне младе људе
Oct 17, 2017

Сликано стакло које су потражили тренутни млади људи
Са паметним телефоном наставља се напредује, шарени филм за мобилне телефоне је постао млади човек омиљен украс мобилне телефоније, а боја Паинтед Гласс је несумњиво најпопуларнији омиљени млади људи у мобилној телефонији, његове карактеристике су отпорност на хабање и отпорност на хабање, тада како исправно купите Паинтед Гласс, произвођача обојеног стакла да бисте научили право на куповину боје у боји:
1, да ли је уље: узмите боцу воде до обојеног стакла доље да видите да ли је кондензат воде, ако је распршен по упутствима да нема уља; или узети оловку да напише мало, добру боју Осликано стакло није остављено испод трагова, чак и ако је остало, и само треба да буде у стању да обрише добро;
2, да ли је огреботина: држећи сечиво у обојеној стаклу на огреботине, уколико је оштрица која се лако налазила у обојеном стаклу оставила трагове, немојте мислити, ово сигурно није квалификовано Обојено стакло;
3, површина је подмазана: зависи од тога да ли је ивица обојеног стакла или неправилан, укривљен и тако даље, сигурно да ови проблеми нису квалификовани Паинтед Гласс, или осећају лепљиво грубо осећање, нису неквалификовани;
4, да ли је експлозија: Ово је врло важна ствар, ако не и експлозија, када ће телефонски фрагменти "Сликано стакло" смањити корисничку кожу, сигурност корисника изазвала је опасност, а ако је експлозија доказана стакленим филмом након фрагментације, неће бити остатака, само Сломљено стакло преломљене линије, екран мобилног телефона неће бити прекинут. Да на крају како да видимо да ли је то експлозија? Сви знамо тешке ствари, што је боља флексибилност, јача је способност борбе.
Ако се кристали никл-сулфида појављују у области стреса обојеног стакла, појавит ће се блебетање све док се транзиција кристала појави. Како је време преласка кристала неизвјесно, на собној температури разбацано стакло је потпуно неизвесно, третман детонације за смањење вјероватноће пуцања је низак.
Након стриктног хомогеног третмана, вероватноћа пражњења стакла биће знатно смањена, на сваких 10.000 квадратних метара стакла за 1 годину, вероватноћа појаве пуцања само 1%. У то време, Паинтед Гласс се може назвати правим сигурносним стаклом.
Када кристал никл-сулфида из α фазе, у β фазу, запремина кристала имаће промјену од 2-4%, што доводи до промера од белог сребра никл-сулфида од око 0,2мм или приближно. Обојено стакло Разлог за пуцање је због чињенице да неке нечистоће које садрже никал се мешају у талини сировина или ватросталних материјала током производње стакла, који се користе за стварање кристала никл-сулфида током таљења стакла. Никал сулфидни кристал изнад 380 ° Ц висока температура је α фаза, собна температура је β фаза.
Брзина хлађења стакла је врло брза под дејством зрака за хлађење. Када се стакло охлади на собну температуру и структура је потпуно фиксирана, кристал никл-сулфида је прекасно да би се претворио у β фазу у стању ниских температура и и даље постоји на фази високе температуре. У оригиналном комаду стаклене калупе, треба проћи кроз спор процес жарења, кристали никл-сулфида неће утицати на основну чврстоћу стакла. Али када је стакло за процес обраде челика веома различито. Због тога што се обојено стакло користи у процесу каљења.
За решавање обојеног стакла, обојено стакло је хомогенизовано: обојено стакло се поново загрева до 280-300 ° Ц, а затим се држи 2-4 сата како би се у овом процесу пробио условно избељено осликано стакло. Хомогенизација обојеног стакла је позната и као детонација стакленог стакла или третман топлог чишћења Паинтед Гласс. Ако се кристали никл-сулфида појављују у области стреса обојеног стакла, појавит ће се блебетање све док се транзиција кристала појави. Како је време преласка кристала неизвјесно, на собној температури разбацано стакло је потпуно неизвесно, третман детонације за смањење вјероватноће пуцања је низак.