Dom > Novosti > Sadržaj
Неколико фиксних метода обојеног стакла
Jun 27, 2017

Неколико фиксних метода позадине осликаних стакла
Метода адхезиве фиксације
Оваква врста фиксирања се често користи у боју за фиксирање стаклене позадине са фризерским огледалом. У већини случајева дебљина две позадине је око пет милиметара. Тежина је релативно лагана, у позадини зида са задњом страном кућишта структурног лепка је погоднија. Специфичан начин рада може се направити од црне пластичне траке на задњој плочи, обично великом језгром. Затим причврстите позадински зид. Да бисте спречили стаклени зид пре очвршћавања помака, можете користити траку, горњи притисак и други помоћни начин фиксираног положаја. Док се структурално лепило не може потпуно уклонити након солидификације. Два дрвена фиксна метода.
Већина ове фиксације такође је танки стаклени позадински зид. Његов лежај потпуно пада на околни дрвени оквир. У производњи позадинског зида бит ће подељен у неколико комада стакла на шаблону, сваки комад стакла је уграђен дрвени оквир. Фиксира се када се начин с нагоре доле дрвени оквир поправи на одређеној локацији. Изградња и уградња су погоднији.
Три - огледало фиксирања ноктију
Ова врста фиксације углавном се користи за боје без подлоге без оквира или дебљи, дебљи осликани стаклени позадини. Висина и дужина појединачног стакла до једног метра пет за границе, више од овог ограничења требају прије три три бушити рупе за огледало. Ако не више од једног метра пет, прва бушилица два отвара рупе за нокте. У фиксираној, у отвору за огледало за нокте унапред одређени положај на бушењу или зидном бушењу. У експанзиону цев. Затим стакло на зиду, а потом фиксирано са огледалним вијком. Ова врста фиксног начина је лепша. Тешко оптерећење за велике површине са великом дебљином фасадног зида обојеног стакла. Фиксна комбинација четири лепка и огледала
На овај начин мање користити. Под нормалним околностима, осим ако је прекомерна тежина дебелог стакла само на један начин да реши проблем. У употреби, на прву плочу са перфорираном експанзионом цевчицом, а затим лепљивати лепљиво стакло, а након тога редослед фиксирања завртња за огледало огледала. Да бисте спречили помицање, можете користити и врх на путу да бисте помогли фиксним. Ове четири врсте најчешће коришћеног позадинског зидног стакла бојеног стакла. Постоји нека страначка стакла, као и начин фиксирања отвореног стакла одвојено. Надам се да код побољшања куће, у складу са њиховом стварном ситуацијом можете изабрати разумни начин поправљања стакла позадинског зида.