Dom > Novosti > Sadržaj
Сажетак статуса блокова стакла
Aug 15, 2017

Сажетак статуса блокова стакла
1, оригиналне цијене филмова довеле су до значајног повећања у стакленим блоковима дубоком производном процесу, трошкови производње су нагло порасли у примени ране кризе на основу првобитне цене плата и потписаних дугорочних налога, корпоративних профита, пословних потешкоћа генерално се интензивирају.
2, тренутна тржишна цена првобитног филма је релативно висока, потребно је одржати стабилан период, како би се олакшала дигестија и проводљивост низводно;
3, тржиште некретнина наставља да се вруће, било да је улагање, или продајни простор, готова подручја, нова грађевинска површина да одржи већи раст, "златни девет сребра десет" сезона јака тржишна потражња. Тренутно су стварни произвођачи стаклених блокова заправо произвели само 234 производне линије, са стварним капацитетом прошле године, а ове године је потражња на тржишту много боља него прошле године, тако да је укупна ситуација на тржишту недоступна.
4, Стаклени блокови раст извозног тржишта, извоз Схахе региона порастао је за више од 40%, стакло, застава и друга предузећа у Јужној Кини задржали су значајан пораст извоза.
5, недавно, гориво, сода пепео, терет је у порасту, посебно у историји најстроже преоптерећења пута од 21. септембра од примене просјека од најмање 6 тона по возилу мање од преосталих 6 т стаклених блокова. Знатно повећање трошкова логистике за блокове стакла.
Тржиште стаклених блокова у августу поставило је луди раст на тржишту, овај округли простор, или велики, последњи је последњих година, пораст. Схахе подручје, на примјер, порастао је више од 3 јуана / квадратни метар, један мјесец или до 10%, Јужна Кина, тржиште централне Кине порасло је више од 10%, затим сјевероисток, исток, југозапад и други региони, већина глатке имплементације.
Недавно, наставак пословног расположења је дебљи, краткорочни план заустављања хладног поправка. Анхуи Фенгианг лине 600 тона ватре ре-продукцију, Бенки Иинг нова друга линија 800 тона хладно поправак завршено, поновно паљење производње, пре-паљење Тиањин у стакленој линији 600 тона је цитирана плоча производње, Зибо Јињинг линије очекује се поновна производња у септембру, а Схахе Дејин недавно има и план ватре. Садашња друштвена резерва у 31,5 милиона тона кутије ниска, тако честе тржишне цене имају мали утицај на брод.
Укупан тржишни тржишни тржишни тржишни тржишни тржишни тржишни циклус за 2016 годину је знатно побољшан, тако да се очекује да ће се наставак производње наставити јаким, а злато девет сребра десет очекује пуно, стога, иако је првих пет мјесеци укупне производње забиљежило тренд опадања , али од јуна, Ре-продуцтион и производни темпо убрзавају. Према подацима Завода за статистику, подаци показују да је у 2016. години, јануара-јула, кинески стаклени блокови производили 450 милиона кутија тежине, што је повећање од 2,2%. Друга половина производње и производње предузећа значајно је порасла. У кратком року, страна снабдевања овим малим залихама и даље постоји, а уплинк се неће завршити.
Према новом информационом надзору, 6. септембра, индекс цијена стакла у Кини је објавио 1082,03 поена, што је за 18% више почетком августа. Са регионалне перспективе гледишта, централна Кина, Јужна Кина и остала места Стаклене блокове спот цена у последњих неколико месеци порасла 400-500 јуана / тона, стопа повећања од више од 30%, Схахе регион стакла блокови порастао релативно стабилан. Тренутни тржишни трговци низводно који поседују позитивна, бикашка очекивања су јаки.
Сталним утицајем тржишта некретнина, потражња Стаклених блокова наставила је да расте, низводно обрађивачка предузећа и наруџбе трговаца значајно су порасле. У трећем кварталу, Стаклени блокови улазе у традиционалну потрошачку сезону, потражња ће се додатно ослободити. Снабдевање, тренутна оперативна стопа од око 70%, будући капацитет је врло ограничен, не може покрити нову потражњу. Док је тренутни тржишни инвентар био низак, акције августа су пале за 8,21%, а брзина инвентара почела је убрзати. Са понудом стране реформе и подршком тржишта некретнина, ситуација снабдевања и потражње стаклених блокова наставиће да се побољшава, и даље повећава простор.