Dom > Novosti > Sadržaj
Инсталација врата каљеног стакла
Jun 20, 2017

Инсталација врата каљеног стакла
У модерном дизајну декорације да се придружи каљеној стакленој вратини, сада је стил декорације, инсталација каљеног стакла омогућава простору да има јаснију линију, украшавајући простор и рационалну употребу простора. Сада најчешће коришћена у декорацији или каљеној стакленој врати, јер чини читав простор светлости и вида без препрека, постоји перспектива, људи неће осетити да је простор мали. Постоје многобројна Врата од каљеног стакла која се користе за партиционирање, као што су прозирна врата од каљеног стакла, замрзнута или изрезана каљена стаклена врата. Врло често се користе, а затим користите стаклена врата да бисте направили партицију да бисте пажљиво сазнали шта?

1, уграђена стаклена врата постављање прве величине позиционирања

Свака декорација ће бити повезана са величином стаклених врата да би инсталација била изузетак. На почетку дизајна треба пронаћи локацију на којој се поставља стаклена врата, локацију за чишћење почетка како би се измерила величина ствари. Прво у инсталацији тла за цртање линије позиционирања, а затим у зиду или колони за цртање високог степена положаја линије, прелази вријеме мора бити прецизно, покушајте смањити грешку, како не би узроковали непотребне проблеме Инсталирајте програм. Поновљено понављање стварне величине сцене је веома неопходно, како би се осигурала тачност локације инсталације и тачност избора величине материјала.

2, каљена стаклена врата постављена пре инсталације оквира

Када се стаклена врата одсече, она је крхка материја, а за заштиту је потребан чврсти оквир. Пре него што преграда може бити унапред инсталиран оквир, прво у стану на тлу до целе или дела структуре склопа, како би се боље инсталирали фиксни. Наравно, ако је партиција инсталирана површина релативно велика, а не сви унапред инсталирани, можете се окретати дуж земље, зида и средњег положаја, прво до зида, на врху фиксираног, а затим корак по корак да бисте инсталирали каљено стакло . Приликом постављања фрејма мора се обратити пажња на оригинал који је постављен на линији, тако да се не инсталира погрешно.

3, одсечите инсталацију фиксних стаклених врата

Након монтаже рама након завршетка процеса прединсталације, али такође треба додатно поправити каљено стакло, као и пуно вијака које треба фиксирати један по један, тако да оквир профила није покретљив, Наравно, потреба за границом је неопходна за заваривање, како би се спријечила граница није фиксна и дислокација. Приликом уградње врата од каљеног стакла, водите рачуна да заштитите интегритет врата од каљеног стакла, како бисте спријечили отварање врата од каљеног стакла проузроковане екстерним силама. На крају, након фиксних стаклених врата, у случају да се ради о даљем пажљивом прегледу, сматрамо да се заврши инсталација стаклених врата.