Dom > Novosti > Sadržaj
Каљена стаклена врата у нову доба
Aug 24, 2017

Каљена стаклена врата у нову еру
Бренд је била врућа тема свих сфера живота, можда неки врхунски бренд стимулације, многа предузећа у бренду као "плутајуће дрво", "спасла животиња". Сасвим сигурно, врхунска слика бренда доприноси развоју предузећа, али једноставно игра концепт бренда, у индустрији пада је тешко направити пробој, онда је лице тешког притиска, пословање од челика врата треба како је сломити бренд?
Групни ефекат робне марке од каљеног стакла врата је низак
У индустрији стакла, тзв. Бренд менаџмент је заправо кориштен за кориштење је тако мало капи, још једна изложбена дворана Иуе Иуе, све више и више луксузне декорације, друга је пуно тврдог оглашавања, од почетног ентузијаста да учествује у Индустријска изложба касније Велико спољно оглашавање, а потом и развој телевизијског оглашавања, трећа је учинити разне промотивне активности на терминалима, није ништа друго до цртање разноврсних салона форумских дизајнера, итд., или бројних промоција, звијезде за помоћ, потпредсједник је потписао, и тако даље се креће један за другим, велика цијена дубоко попусти натраг на бренд терминални пословни модел као популарно средство. Тамо где се сви груби приступи не само повећавају оперативни трошкови, а бескрупулозна превелика промоција је такође озбиљан прекорачење бренда кредита, смањење слике бренда, пажљив прорачун, бренд за улагање пуно трошкова је заправо потрошен на корисника и не производе вредност промотивне везе, трошак финала мора бити овце ван тела, сноси потрошач, али и забринут што чак и ако је у могућности продати врло добру цену, многи брендови стаклених врата Произвођачи можда неће моћи да зарађују, преоптерећењу производа, хомогености производа, интензивној конкуренцији, транспарентности информација под општим трендом, многи брендови су у цијени Ки, који се боре.
Индустријска врата из каљеног стакла Велика реконструкција новог времена доласка
Индустрија каљеног стакла Врата стварно раде бренд предузећа није много, већина такозваног управљања брендом само копира само пословни модел продавнице, а многи различити брендови продавница готово не виде никакву разлику, вероватно само промијенити име, Све се може користити као што је. Овај модел бренда нема никакав кнов-хов, то је тако једноставно, тако да велики број оних који имају сопствени бренд рибљег и брендираног бренда враћају се у прототип. У том смислу, струја је управо право време за бренд, потрошачи су и позитивни и негативни након поновљеног образовања, и постепено побољшавају свест и промовишу индустрију стакла од жутог звона да униште вагоне громогласни хаос почиње Оригинални извор чистоће, Индустрија врата од каљеног стакла Ускоро долази прави осећај нове ере. Индустријска велика реконструкција, иконска сцена је да опере велики број лешника вегетаријанског бренда уназад, а родити неколико напредних брандова, али овај бренд није бренд, од облика до садржаја мора бити ближе природа пословне вриједности.
Индустрија каљеног стакла је превише заинтересована за промоцију замке за замку стакла
Индустрија каљеног стакла, главни недостатак је претерано заинтересован за средства истраживања и промоције, уживати у томе како корисници могу убрзати у немилосрдну кланичну нож, тако богат тзв. Мајстором маркетиншких стручњака и занемарити потребе корисника, индустрију је ретка услуга стручног стручног произвођача, чак и ако самопрокламовани производни стручњаци, њена суштина није ништа друго до производ за играње маркетиншких трикова, ријетко базиран на перспективи корисника да размишља о томе како управљати брендом, минималну пажњу на укупне трошкове корисника , употреба потражње, преференције личности и емоционалног искуства, тако да се бренд мора упасти у зачаран круг, али напред и назад, али се испред рецепта помиње да технике промоције, промовисање модела управљања брендом до краја тровање индустрије није лоша ствар, не крши се не успоставља, Бранд оф децлине, како се може подићи прави бренд.