Dom > Novosti > Sadržaj
Каљено стакло наишло је на тежак тест заштите животне средине
Oct 17, 2017

Каљено стакло наишло је на озбиљан тест заштите животне средине
У 2015. години тржиште каљеног стакла почело је просечно, тржишна цијена ниске волатилности, потешкоће узводно, индустрија равног стакла је тешка слава, вишак капацитета стакла и релативно мала колизијска ситуација у случају низводног тока, у комбинацији са стањем индустрије равног стакла Контрола напори настављају да се ојачају, пукотине у предузећима за каљено стакло су суочене са великим тестом.
Са стране потражње, некретнине су чиниле више од 75 стаклене потрошње, био је главни начин да ојачају потрошњу стакла. Према подацима Националног бироа за статистику, подаци показују да је од јануара до априла нова површина стамбеног простора у Кини од 357,56 милиона квадратних метара, што је за 17,3 степена, становање завршило површину од 21,21 милиона квадратних метара, што је за 10,5 посто мање. Тржиште некретнина је релативно споро, уз слабу потражњу за каљено стакло.
Са стране понуде, слепо проширење стаклених предузећа довело је до прекомерне капацитете, тржиште је тешко пребацити. Као извор енергије и потрошње ресурса, производња равног каљеног стакла је релативно јака и контрола капацитета је релативно тешка. Истовремено, производни процес ће испуштати чађ, велику количину загађујућих материја као што су сумпор диоксид и азотни оксиди и имати значајан утицај на животну средину. Последњих година, захваљујући националном кључном развоју изградње инфраструктуре, као значајан грађевински материјал, индустрија челика је била брз тренд развоја средином 2014. године да би досегла максимални капацитет производње од 16,198 милиона тона, што је повећање од 14,94. У 2015. години, захваљујући укупној преоптерећности на тржишту, повећању конкуренције за пословни притисак, само прва четири месеца кумулативне производне линије до 14 прехлада, поновне производње и новог паљења 10, Ниссан нето смањење од 2.100 тона, иако укупни капацитет компресије, али је и даље тешко ублажити тренутни проблем прекомерне производње индустрије.
Под утјецајем све озбиљнијих контрадикција понуде и потражње, предузеће узима робу дугорочно уопште, повећавајући притисак на стоку, потражња стакла након година није изгледала много компанија се радује малом врхунцу, а укупна акција расте. Узимајући Хубеи провинцију Хуазхонг као пример, Вухан Цхангли, Хубеи Три клисуре, Хубеи Иијун и Хубеи Мингхонг су одабрани као узорна предузећа. Од почетка 2015. године, број предузећа је нагло порастао, а капацитет у понуди за узорке повећан је са 50 на почетку године. Тренутно, око 80 или више, проблем инвентара постао је важан фактор у сузбијању повишене цене каљеног стакла у централној Кини. На то утјече, тржишна цијена је тешко повећати, у неким подручјима цијене плоча од челика падале су током година, корпоративна средства за повећање тешкоћа опоравка.
Тренутно, како би се ојачала индустрија равног стакла, питања управљања заштитом животне средине постала су земља која би ријешила проблем прекомерне капацитета новог пункта калцедог стакла. Од прошле године, с националним радом у области смањења емисије штедних гасова, провинциална Канцеларија за заштиту животне средине је интервјуисана локално
Предузећа за стакло од челичног стакла, случај Текас Јингхуа, у нови Закон о заштити животне средине после примене првог домаћег понашања од загађивања ваздуха за случајеве парничних поступака у јавном интересу, највише концентрисаних производних капацитета провинције Хебеи, Министарства заштите животне средине каљеног стакла не испуњава индустријску политику, прекомјерну или неусаглашеност предузећа предвиђају рок за исправку и јачају надзор над надзором загађења, јер је садашње добро и лоше, слепо проширење предузећа равног стакла звучало алармом. Кроз стриктну контролу циљева за емисију корпорације, искључивање емисија није предузеће за усклађивање, што је пре могуће, како би се елиминисао неуспјех предузећа, како би се олакшало тренутно индустријско обрађено стакло од калцедог стакла, озбиљан прекомерни капацитет, оптимизација постојеће индустријске структуре, предности предузећа урадите добро, тако да мора изаћи Способност отварања страних тржишта. Да би промовисали индустрију челика, економску, социјалну и еколошку одрживост развоја, корпоративна одговорност је важнија од Таисхана.